Смяна на масло


Регулярната смяна на маслото на автомобила ви е от основна важност за доброто представяне и изправността на двигателя ви

 

Смяната на маслото при Avtoserviz.bg се извършва в голяма прецизност, като използваме най-новите и качествени масла, които са в пъти по-добри от стандартните продукти, като същевременно успяваме да поддържаме и ниски цени.

Запишете час за смяна на маслото на вашия автомобил още днес!

 

В Avtoserviz.bg извършваме пълна смяна на масло на всякаква марка автомобили. Уверяваме ви, че използваме едни най-доказаните и качествени методи, като нашите професионалисти са добре обучени и са извършили смяна на масло многобройно.

Смяната на маслото е инвестиция в живота и доброто представяне на колата ви – запазва вашият двигател за по-дълго, както и поддържа ниски нива на изразходване на бензин/газ. За да знаете колко често трябва да сменяте маслото си, препоръчваме ви да проверите информацията, предоставена от производителя на превозното средство или се свържете с нас.

 

Защо да сменяте маслото на автомобила си?

смяна на моторно масло софияС регулярна смяна на маслото, жизненоважните части на двигателя ще останат добре покрити и защитети от висока топлина или от счипване. Когато пропуснете смяна, маслото започва да се сгъстява и разгражда, като впоследствие става по-малко ефективно и позволява на двигателя да се уврежда много лесно.

Ако не сменяте маслото редовно, ще се наложи в крайна сметка да инвестирате в скъпа поправка на двигателя и
ли дори в цялостната му подмяна. Нашите специалисти ви препоръчват да не рискувате, а да следвате инструкциите на производителя. Това ще ви спести пари, време и дори ще намали разхода на превозното ви средство.

Защо да не доливам двигателно масло?

Ако просто продължите да доливате масло, ще повредите консистентността на старото масло, което вече е обслужвало двигателя. Това ще намали качествената обвивка на двигателните части, която осигурява масло и в крайна сметка ще резултатира в повреда на двигателя. Пълна смяна на маслото е особено важно при по-нови модели автомобили, които работят с 25% по-малко масло и е задължително то да бъде качествено и хомогенно.

Как маслото предпазва двигателя ми?

  • Като почиства двигателя – моторните масла са създадени, за да отстраняват натрупваната мръсотия, остатици и отпадъчни материали от двигателните части и за да предотваряват блокажи на важни мастни пътища в двигателя
  • Като намалява триенето и предотвратява износването – моторните масла играят роляната на защитно покритие върху частите на двигателя. Те се наслагват върху частите и са активна сплав между различните повърхности, като предотравяват директен контакт. Това помага на двигателя на работи тихо и ефективно.
  • Като премахва нагряването – моторните масла отстраняват излишната топлика от нагорещените зони и ги дистрибутират по равно във всички части на двигателя
  • Като предотвратява ерозия и ръжда – редовната смяна премахва условията на износване и ръждясване на частите на двигателя, което удължава в пъти неговия живот

Нашите експерти в Avtoserviz.bg имат голям опит в смяната на масла на всякакъв тип автомобили, така че може да сте сигурни, че оставяте автомобила си в сигурни ръце. Когато става въпрос за смяна на масло, нашите умения са ненадминати, като може да разчитате на нас и за много други услуги като диагностика и ремонт на всяка част от автомобила ви. Автосервизът ни се намира в близост до метростанция Обеля и само на няколко минути от Околовръстният път София.

 

Запишете час за смяна на масло на  zapishete-chas-za-serviz-onlain +359 888 01 1914 – удължете живота на двигателя си и намалете разходите за гориво!