Ремонт на двигател


Поддържаме двигателя ви в добро здраве

 

Ангажирани сме да поддържаме двигателя ви в добра изправност, за да може колата ви да има по-големи шансове да издръжи дълго време на пътя без повреди. Ремонта на двигателя е много сложна и комплексна задача, но може да разчитате на нашите специалисти в Avtoserviz.bg, че ще се погрижат за автомобила ви.

 

remontiraite-dvigatelq

Преглеждане и поддръжка на двигателя

Когато лампичката на таблото “Check Engine” започне да свети, трябва бързо да реагирате и да ни посетите. Автосервизът ни се намира близо до метро Обеля и на няколко минути от Околовръстен път София, което го прави лесно достъпен и удобен за връщане и без автомобил.

След като ни посетите, нашите експерти ще могат да ви кажат повече за проблема, който се крие под капака на автомобила ви. Извършваме всички автомобилни услуги от диагностика на емисиите до смяна на части и поддръжка на двигател. Нашите специалисти ще проверят всички части на двигателя ви са повредени и ще ви посъветват за стъпките на ремонта.

Взависимост от проблема, ремонтът може да включва ремонт и смяна на:

Дизелови коман рейл и помпа дюза системи

Скоростна кутия

Смяна на моторното масло

Реглаж на клапани

Маслени филтри

Горивна помпа

Сенсори и електроника

Ремонт на Fap филтри

Запалителни свещи

Цялостно представяне на двигателя

 

Доставка на части

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с редица дистрибутори в България, може да ви уверим, че ще получите едни от най-ниските цени за смяна на автомобилни части. След като бъде установен проблемът на двигателя ви, специалист от екипа ще се свърже с различни дистрибутори, за да намери най-ниската цена за вас.

 

Всичи предложения и препоръки, които ще получите от нашите специлисти в Avtoserviz.bg, са базирани на нашата експертна оценка и етична политика на фирмата ни. Не се безпокойте да задавате допълнителни въпроси, ще се радваме да ви обясним в детайли как работи автомобила ви и на какво се дължи даденият проблем. Нашата цел е да ви върнем обратно на пътя възможно най-скоро, затова ще се радваме да ви посрещнем в Avtoserviz.bg. Повече информация къде може да ни намерите може да откриете тук.

Запишете час за преглед и ремонт на  zapishete-chas-za-serviz-onlain +359 888 01 1914 или ни изпратете имейл тук.