Диагностика


Специалистите ни извършват диагностика на автомобили в София, изчистват грешки и ремонтират автомобила ви при нужда. Фокусирали сме върху създаването на автосервиз, предлагащ качествен ремонт на ниски цени.

 

Компютърната система в автомобила ви, която дава индикации за грешка на таблото, е създадена с цел да наблюдава и известява за потенциални проблеми при работата на колата ви.

Системата за мониторинг може да ви подава различни сигнали като „Провери двигателя / Chech Engine”, зад които седят различни кодове за грешка. Затова първата ни стъпка от ремонта на колите в Avtoserviz.bg е да диагностицираме проблемите. Всички коли, които постъпват при нас минават през електронно прочитане и анализ на нивото на фунциониране на автомобила. След като “прочетем” автомобили, наш специалист ще се свърже с вас, за да ви даде повече информация по открити проблеми.

 

Успешната диагностика при нас е резултат от комплексен автомобилен анализ:

 

+ разчитане на проблемните кодове, изписващи се на таблото (OBD-II trouble codes)

Тези кодове дават директна индикация какъв би могъл да е проблемът. Чрез специален четец извеждаме тази информация от бордния компютър на колата и я анализираме спрямо други фактори

 

+ анализ на отделената автомобилна система

Поглеждаме как системата, в която е открит проблема, функционира и се „държи“ в различни условия. Наблюдаваме как всяка една част работи в съотношение с останалите част и системи на колата.

 

+ визуална инспекция

Като допълнение на горните две стъпки, които ни показват състоянието на автомобила, провеждаме и внимателен визуален анализ. Преглеждат се основните части на колата за потенциални течове, разкачвания и неизправности.

 

Запишете час на  zapishete-chas-za-serviz-onlain +359 888 01 1914 или ни изпратете имейл тук.